به گزارش گروه روی خط رسانههای خبرگزاری برنا؛ دکتر رکسانا منصور قناعی فوق تخصص عفونی اطفال به نوپدید بودن ویروس کووید ۱۹ اشاره کرد و گفت: زمانی که در اسفندماه ایران با این ویروس مواجه شد حتی در کشور چین نیز اطلاعات زیادی درباره این بیماری وجود نداشت بنابراین بسیاری از اطلاعاتی که درمورد کمرنگ بودن انتقال این بیماری در کودکان گفته می شد، ناشی از نقص اطلاعاتی بوده است.
وی با یادآوری این که در اوایل شیوع این بیماری تعداد کودکان علایم دار نسبت به بزرگسالان کمتر بود، تصریح کرد: انتظار می رفت بزرگسالان علایم شدیدتر و بیشتری داشته باشند و مرگ و میر در آنها بالاتر باشد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درمورد بالاتر بودن میزان ابتلا و مرگ و میر در افراد دچار بیماری های زمینه ای، مزمن و نقص ایمنی، اظهار کرد: گرچه در اوایل شیوع این بیماری در کودکان علائم بیماری، بستری و مرگ و میر نسبت به بزرگسالان بسیار کمتری دیده می شد، اما این به آن معنا نبود که کودکان دچار نوع بی علامت و کم علامت بیماری نمی شوند.
منصور قناعی تاکید کرد: کودکان نسبت به بزرگسالان بیشتر در معرض ابتلا به عفونت های مختلف از جمله عفونت های تنفسی هستند و بنابر این ممکن بود بسیاری از موارد ابتلا به کووید ۱۹ در کودکان تشخیص داده نشود.